Обслужване на електрически автомобили

С DJB AUTO можете не само да си купите нов електромобил, но и да се възползвате от неговата поддръжка. Висококвалифицирани специалисти ще могат да извършат пълна диагностика и ремонт на вашия автомобил.

Скоро нашият сервизен център ще бъде отворен за поддръжка и ремонтни услуги. Следете за актуализации и се пригответе да получите първокласно обслужване за вашия електромобил в DJB AUTO. Вашето удовлетворение и производителността на вашия автомобил са нашите най-важни приоритети!

Get your EV maintained with our professional engineers

Открийте нашите услуги!

В DJB AUTO предлагаме повече от планирана поддръжка за електрически автомобили. Нашите сертифицирани техници са обучени да се справят с всякакви проблеми, които може да има вашият автомобил, и използваме най-новото оборудване и технологии, за да осигурим най-доброто обслужване и ефективност за вашия автомобил. Специалните ни услуги включват бързо зареждане, подмяна на акумулаторни батерии и обновяване на софтуера. Свържете се с нас, за да научите повече.

Schedule A Maintenance Service

Въпреки че ремонтът и поддръжката на електрическия автомобил се различават значително от тези на обикновения автомобил с двигател с вътрешно горене, поддръжката на електрическия автомобил е бърза и струва многократно по-евтино.

За да бъде вашият електрически автомобил винаги в движение, трябва да извършвате необходимите планирани процедури.

С изпращането на този формуляр вие насрочвате среща за сервизно обслужване без задължение и с вас ще се свърже сервизен консултант в рамките на 48 часа.

Работно време

Неделя

9:00 - 17:00

Понеделник

9:00 - 17:00

Вторник

8:00 - 17:00

Сряда

8:00 - 17:00

Четвъртък

8:00 - 17:00

Петък

8:00 - 17:00